понеделник, 13 юли 2015 г.


Топящи се протеинови бонбонки



Продукти:
  • 300гр сурово и накиснато кашу
  • 10 фурми
  • ванилия на прах
  • 3с.л. оризов протеин
  • 30гр сушен, неподладен ананас
  • 50гр кокосови стърготини
  • 2с.л. чиа



Начин на приготвяне:
  • Слагаме в блендер кашуто, протеина, ванилията и фурмите. Разбиваме до получаването на гладко "тесто".
  • След това с помощта на съвсем малко кокосово масло добавяме и останалите продукти, като преди това сме нарязали на парченца сушения ананас.
  • Поставяме във формички и ги слагаме във фризера за няколко часа.

    Държиме ги постоянно във фризера или в хладилника!




Няма коментари:

Публикуване на коментар